Indsigt Trader afslører effektive måder at håndtere tab

På et tidspunkt i insight trader’s karriere, vil han blive konfronteret med en perlerække af tab, der vil bringe hans tillid til en all-time lav. Hver aktive erhvervsdrivende rammer dette punkt mindst én gang, og nogle vil besøge det flere gange. Denne aktive erhvervsdrivende vil afsløre for dig måder at korrekt håndtere dette problem.
Hver aktive erhvervsdrivende skal først, tage en pause fra handel. En uges pause vil give indsigt erhvervsdrivende til at slappe af og samle. Det er umuligt at handle effektivt, når indsigt erhvervsdrivende under ekstrem stress. Når indsigt erhvervsdrivende har dekomprimeret og vendte tilbage til en mere positiv sindstilstand, vil indsigt erhvervsdrivende kunne bekræfte mål og tænke klart, når tid kommer tilbage at gå tilbage til den handel værelse.
Indsigt erhvervsdrivende skal betale meget opmærksom på hans tankegang. Hvis indsigt erhvervsdrivende ikke har en positiv holdning til handel, de bedste værktøjer og strategier kan være til rådighed, men handel vil ikke give de resultater, han ønsker. Der er sorter af meditationer og visualiseringsteknikker, der kan hjælpe indsigt erhvervsdrivende opnå en positiv mental indstilling. Lære om dem, og bruge dem, der fungerer bedst. Når indsigt erhvervsdrivende kan effektivt ser ham, som en up-and-coming vellykket erhvervsdrivende, der opfylder og overstiger alle mål, er indsigt trader mere end halvvejs der. Husk, at den indsigt erhvervsdrivendes sind er det største aktiv han besidder.
Næste, indsigt erhvervsdrivende bør overveje hans handel erfaring – indtil nu. Det er fornuftigt at tage bestik af handel, og stille dette vigtige spørgsmål:
Det vigtigste spørgsmål er: ‘Har jeg fulgt min trading plan?’
Ofte fejl i markedet skyldes ikke efter en planen. Se, hvornår indsigt erhvervsdrivende afgår fra hans plan, overveje hvad er behov for at blive gjort, og gøre ikke begå den samme fejl to gange. Denne form for analyse vil give indsigten trader værdifuld indsigt i handel, og bidrage til at opnå meget større succes i fremtiden.
Under hensyntagen til trading forbi i hånd, gøre uanset nødvendige den trading plan tilpasninger. Indsigt trader’s handel plan bør definere sin tilgang til handel, og skal give ham en fremgangsmåde for enhver omstændighed, der måtte opstå. Uden en omfattende handel plan er det meget svært at være en succesfuld aktive erhvervsdrivende.
Sidst, når indsigt erhvervsdrivende begynder handel igen, følge planen fejlfrit og erkende, at det er svært at gøre. Men, forpligte sig til at gøre dette trin og være disciplineret. Enten udisciplineret adfærd vil blive straffet af markedet, af direkte tab eller tab af fortjeneste, indsigt erhvervsdrivende kunne have gjort. Men markedet kan forvirre problemet med tilfældige forstærkning. Tilfældige forstærkning er markedets tendens til at belønne dårlig opførsel fra tid til anden. Dette er en af grundene til hvorfor det tager så lang tid for aktive erhvervsdrivende at forstå markedet. Men selv med tilfældige forstærkning, det er meningsløst at have et system, hvis indsigt erhvervsdrivende ikke skal følge den.
En handel plan er så svært at følge, bør indsigt erhvervsdrivende tage dig tid til at belønne sig selv til at gøre denne vanskelige opgave. Fejre selv om flere tab end vindende handler er lavet. Husk, at tab er lige så vigtig som vindende handler; de er en del af ethvert system, og et tegn på at indsigt trader følger markedet visdom af skæring tab kort.
Når aktive erhvervsdrivende er op og handel igen, bør de overveje at finde en træner. Selv denne aktive erhvervsdrivende har en coach. Faktisk er denne aktive erhvervsdrivende har flere trænere i alle livets områder. Denne aktive erhvervsdrivende lært betydningen af mentorer fra Tiger Woods. Han har endda en coach. Nu hvorfor har den bedste golfspiller i verden en coach? Det er bestemt ikke fordi hans coach spiller en bedre runde end ham. Nej, det er fordi en coach kan se tingene fra en anden synspunkt. En god træner kan være afgørende for at hjælpe indsigt erhvervsdrivende langs hans handel rejse.
Det er ikke let at samle op og begynde at handle igen efter en lang serie af tab. Men med disse teknikker, indsigt erhvervsdrivende bør finde sig handel igen, og tjene penge. Med den rigtige tilgang og en veldesignet samhandelssystem er det kun et spørgsmål om tid før indsigt erhvervsdrivende bliver en vellykket igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.