Hvordan til at vurdere en ny forretningsmulighed

Hvis du søger efter måder at tjene indkomst ved hjælp af internettet, skal du allerede have stødt på mange programmer med utrolige påstande om natten indkomst. Denne artikel beskriver 7 kriterier, som jeg bruger til at vurdere enhver mulighed, som præsenterer sig selv før mig.
* 1 > er der et produkt i efterspørgslen
Hvis du tænker på en virksomhed på internettet, der må være et produkt, der har en enorm efterspørgsel og som kan sælges på internettet. Mange flyve ved nat programmer fokus på at opbygge en downline og rekruttere andre mennesker uden at have et solidt produkt, der har et produkt, som folk kan bruge. Hvis virksomheden har et produkt, som du ikke forstår, så holde sig væk fra sådan en virksomhed. Selv hvis du har et produkt i efterspørgslen, det må være salgbare online, For eksempel, hvis du forsøger at sælge Pepsi eller koks på internettet ingen vil købe det online, som de ville foretrække at købe sådanne produkter i super markedet. Hvilken type produkter der sælges kun online? Domæneregistrering, Website hosting, email osv? det er nogle eksempler på produkter, der har en enorm efterspørgsel og som kan sælges online.
* 2 > er det en stabil virksomhed
En stabil virksomhed betyder, at selskabet fremme produktet må være en gæld gratis selskab i eksistensen, i et tidsrum af mange år. Undgå her i dag gået i morgen virksomheder, der forsøger at sælge konceptet “get øverst at gøre enorme indkomst? Ser for virksomheder, der har voksende i lang tid. Endnu bedre hvis du kan finde en stabil virksomhed, der har solgt sine produkter i mange år uden hjælp fra nogen affiliates, og har for nylig lanceret en affiliate marketing program.
* 3 > kan det give en god indtægt for mig
Hvor mange salg vil du skal gøre at producere en betydelig indkomst? Er den indsats, du lægger i at gøre et salg berettiget af den erstatning, som du modtager? Du bør studere kompensationsplan af virksomheden og afgøre, om det er værd at fremme deres produkter.
* 4 > er produktet overkommelige
Slutkunden, der køber produktet bør finde værdi for den pris, de betaler. Det betyder ikke noget for kunden, hvor mange niveauer af linje bliver betalt provision. Forretningsmulighed skulle komme andet til produktets værdi. Hvis det samme produkt er tilgængelig andetsteds for en stærkt reduceret pris, ville så det være vanskeligt at sælge sådan et produkt.
* 5 > kan gentage produktsalg råvarer
En én gang salg vil producere en eneste gang indkomst. Produkter, der holder producerer gentagne indkomst foretrækkes til produkter, der producerer en gang indkomst. For eksempel, hvis du sælger en ebook information produkt vil du have én ved fortjeneste fra hver enkelt kunde, hvor som hvis du skulle sælge månedlige medlemskab adgang til flere ebøger, som opdateres hver måned, så har du en indkomst, der vil fortsætte hver måned så længe som t han medlem forbliver tegnede. Produkter som domæneregistrering, website hosting, email osv er fremragende klistrede produkter, der vil producere resterende indkomst, fordi værdien til kunden stiger med tid til samme pris. For eksempel, når en person har bygget deres hjemmeside de er mere tilbøjelige til at forny snarere end løs deres arbejde, på samme måde når en person har stemplet deres domænenavn og givet deres e-mail-adresse til deres venner og bekendte, de ønsker at betale den tilbagevendende gebyr til fortsætte med at bruge deres gebet og email.
* 6 > har de en stærk backend markedsføring system
Backend systemer for produktet du fremme bør kunne præsentere produktet til din kunde, automatisk følge op på kundeemner, levere live statistikker, så du kan spore dine kundeemner og kunder og generere rapporten salg helst du ønsker. Den nyeste trend i e-mail marketing kan du skrive e-mail-id’erne for dine venner ind i den efterforskning system og de følge automatisk op med intelligent personlige e-mails sendt fra din e-mail-id, så svarene kan komme til dig. Intelligent personlig betyder, at ud over herunder navnene på udsigterne i hver e-mail, de har et system til at spore, hvis e-mailen åbnes, hvis et link er klikket etc og den næste e-mail bruger disse oplysninger til at sende et andet budskab for hver opfølgning.
* 7 > vil du føler dig tryg, fremme dette produkt
Givet et produkt og en virksomhed, der opfylder alle ovenstående kriterier, er dette de vigtigste kriterier, som du bør anvende til at afgøre, om dette selskab er rigtige for dig. For eksempel, uanset hvor god den indkomst, ville jeg aldrig føler behagelig fremme et produkt som Viagra! på den anden side ville jeg gerne fremme en domæneregistrering og hosting virksomhed som det annoncer til mit ry som en tech savvy online iværksætter.
Konklusion:
For at opsummere, bør du kigge efter en overkommelig, efterspurgte produkt, der kan producere gentage salg for en stabil virksomhed med en god indkomst potentiale og gode backend systemer. For nylig stødte jeg et sådant selskab, der sælger .ws domænenavne med e-mail og website builder, det er kun lige begyndt sin affiliate fløj. De har brugt over en kvart million dollars i at gøre denne 7 minutters underholdende flash præsentation på – jeg var imponeret over deres banebrydende teknologi.

8 tanker om “Hvordan til at vurdere en ny forretningsmulighed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.