Hvilken kredit Bureau skal jeg bruge til at tjekke min kredit rapport?

Der er tre vigtigste kredit-bureauer i USA; Equifax, Experian og Trans Union. Hvert bureau indsamler dine personlige og finansielle oplysninger, som derefter sælges til långivere såsom banker, kreditforeninger, kreditkortselskaber, pant og auto lån långivere. Din kredit rapport er et produkt af denne indsamlede oplysninger. Udlån og kredit selskaber bruge dine kreditkort oplysninger til at afgøre, om de vil godkende dig eller ikke og på hvilken rente du vil betale.

Mange mennesker erkender betydningen af at kontrollere deres egen kredit rapport til at kontrollere dets nøjagtighed og for at sikre, at de ved hvor de står i verdens kredit. Indtil de begynder processen for at få en kopi af deres kredit rapport, indser nogle mennesker ikke at de faktisk har tre kreditrapporter i stedet for bare én. De tre vigtigste kredit etater holde separate kredit poster fra hinanden og producere deres egen kreditrapporter. I stedet for kredit-bureauer arbejder sammen og udveksle oplysninger indbyrdes, som nogle mennesker synes måske, er de faktisk konkurrenter. Det er grunden til, at oplysningerne på en kredit rapport vil højst sandsynligt være forskellige fra oplysningerne på kredit rapport fra en anden kredit bureau. Det anbefales derfor, at tjekke din kredit rapport fra alle tre kredit-bureauer for at se hele billedet.

Der er et par muligheder til kontrol af alle tre af dine kreditrapporter. Du kan kontakte hver af kredit-bureauer individuelt til at anmode om en kopi. Eller du kan gå gennem et af de mange online hjemmesider, der kan give dig med en 3-i-1 kredit rapport som. At opnå en 3-i-1 kredit rapport er som regel mere praktisk og brugervenligt til forbrugeren i forhold til anmoder om enkelte eksemplarer.

Kontrol af data på alle tre af dine kreditrapporter er den eneste måde at vide, at de oplysninger, som potentielle långivere og kreditorer evaluerer du på er korrekte. Når de overvejer du om et lån, trække nogle långivere din kredit rapport fra kun en eller to af kredit-bureauer, mens andre långivere vil trække din kredit rapport fra alle tre. Det er altid en god ide at kontrollere dine kreditrapporter før der ansøges om din næste store køb. Dækker dine baser på forhånd kan ofte spare dig en masse tid og besvær i løbet af ansøgningsprocessen.

————————-

Bemærk: Denne artikel kan frit gengives sÃ¥ længe forfatterne bio stk. nederst i denne artikel er medtaget, at artiklen er offentliggjort “som er” (uredigeret) og alle URL er lavet aktive hyperlinks med ingen syntaks ændringer.

En tanke om “Hvilken kredit Bureau skal jeg bruge til at tjekke min kredit rapport?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.